La Gatera, l’obrador col.lectiu del Penedès, és una infraestructura creada per impulsar els projectes alimentaris del territori de la Vegueria del Penedès, que necessiten de un espai d’elaboració en la seva fase inicial. Hi trobareu un espai de treball i d’emmagatzematge, assessorament, acompanyament i molt de suport mutu

Qui el pot fer servir?

L’obrador alimentari està pensat per a ús dels professionals alimentaris (elaboradors, cuiners, artesans, etc…), però també per a tota la ciutadania que amb (supervisió o acompanyament o formació prèvia) podran fer elaboracions d’autoconsum, festes familiars o d’entitats o sopars de barri.

Com ens organitzem?

Un cop definit l’àmbit de treball i abast de cada projecte, podràs fer les teves reserves online, i podràs accedir mitjançant un codi personal a les instal·lacions. Un cop realitzada la feina, rebràs una factura i posterior rebut, per ajudar a mantenir les instal·lacions en funcionament.

Normes d’ús

Òbviament en un espai com el nostre hi ha unes fortes mesures de control (temperatures, potabilitat, neteja, plagues, etc…) i o be es te una sòlida formació en manipulació d’aliments o be necessitaràs una formació prèvia o serà necessari un acompanyament. El respecte cap a les instal·lacions i sobretot cap a les persones que en formem part és imperatiu.