La Gatera, l’obrador col.lectiu del Penedès, és una infraestructura creada per impulsar els projectes alimentaris del territori de la Vegueria del Penedès, que necessiten de un espai d’elaboració en la seva fase inicial. Hi trobareu un espai de treball i d’emmagatzematge, assessorament, acompanyament i molt de suport mutu
Com funciona?
El funcionament de la Gatera es basa en l’ús dels espais sota reserva a demanda en funció de les vostres necessitats.
El lloguer de la cuina és per hores, i el del magatzems (frigorífics, fermentació o normals) per setmanes. Vine a conèixer l’espai i els detalls del sistema.
Qui el pot fer servir?
L’obrador alimentari està pensat per a ús dels professionals alimentaris (elaboradors, cuiners, artesans, etc…), però també per a tota la ciutadania que amb (supervisió o acompanyament o formació prèvia) podran fer elaboracions d’autoconsum, festes familiars o d’entitats o sopars de barri.
Com ens organitzem?
Un cop definit l’àmbit de treball i abast de cada projecte, podràs fer les teves reserves online, i podràs accedir mitjançant un codi personal a les instal·lacions. Un cop realitzada la feina, rebràs una factura i posterior rebut, per ajudar a mantenir les instal·lacions en funcionament.