La Gatera, l’obrador col.lectiu del Penedès, és una infraestructura creada per impulsar els projectes alimentaris del territori de la Vegueria del Penedès, que necesiten de un espai de el.laboració en la seva fase inicial. Hi trobareu un espai de treball i d’emmagatzematge, assesorament, acompanyament i molt de suport mutu.

Qui el pot fer servir?

L’obrador alimentari esta pensat per ús dels profesionals alimentaris (el.laboradors, cuiners, artesans, etc…), però també a tota la ciutadania que amb (supervisió o acompanyament o formació previa) podran fer elaboracions d’autoconsum, festes familiars o d’entitats o sopars de barri.

Com ens organitzem?

Un cop definit l’àmbit de treball i abast de cada projecte, podras fer les teves reseves on line, i podras accedir mitjançant un còdig personal a les instalacions. Un cop realitzada la feina, rebras una factura i posterior rebut, per ajudar a mantenir les instalacions en funcionament.

Normes d’ús

Obviament en un espai com el nostre hi ha unes fortes mesures de control (temperatires, potabilitat, neteja, plagues, etc…) i o be es te una sòlida formació de manipulació d’aliments o be necesitaràs una formació previa o serà necessari un acompanyament. El respecte cap a les instalacions i sobretot cap a les persones que en formem part és imperatiu.